Over vrachtDEAL.nl verzendplatform


Voor wie?

Wilt u uw logistiek uitbesteden, meer inzicht hebben in uw supply chain of bent u opzoek naar de beste deal voor uw logistieke behoefte, dan is vrachtDEAL.nl uw partner. Bij ons bent u aan het goede adres. Met meer dan 45 jaar gezamenlijke ervaring in de logistiek en de ICT koppelen we het beste van deze twee werelden aan elkaar. Dit geeft u realtime inzicht in de tarieven en opties voor uw zendingen. Voor ons is geen logistieke uitdaging te groot.

Wat doet vrachtDEAL.nl voor u?

Wij brengen graag met u de logistieke problemen binnen uw onderneming in kaart en verbinden u met ons brede netwerk voor de beste oplossing. Er zijn mogelijkheden om uw systeem te koppelen aan vrachtDEAL.nl om nog meer tijd te besparen en binnen uw systeem direct de beste oplossing te selecteren. vrachtDEAL.nl handelt uw complete zending van A tot Z af. Waar ook ter wereld.

Hoe doet vrachtDEAL.nl dit voor u?

Met meer dan 45 jaar ervaring heeft het team van vrachtDEAL.nl een uitgebreid netwerk van partners opgebouwd in de luchtvracht, zeevracht, expres zendingen en op het gebied van koeriersdiensten. De juiste oplossing is daarom nooit ver weg.

Waarom kiest u voor vrachtDEAL.nl?

  • Altijd 1 contact persoon
  • Groot internationaal netwerk van lokale partners
  • Transparante kosten structuur en service gericht
  • Goed bereikbaar en direct een medewerker aan de lijn
  • IT koppelingen tussen uw systeem en het onze
  • Persoonlijk contact voor advies op maat

Hoe is vrachtDEAL.nl ontstaan?

Het platform van vrachtDEAL.nl is ontstaan door het combineren van de netwerken van onze founders. De frustratie dat veel van de logistieke markt gefragmenteerd is en de wens daar iets aan te veranderen. Duidelijkheid, transparant en helder zijn hierbij uitgangspunten geweest om tot het platform van vrachtDEAL.nl te komen.

Door onze jarenlange ervaring binnen de verschillende facetten in de logistiek en de IT was de oplossing duidelijk; zet de klant in de bestuurdersstoel en laat deze beslissen wat wel en niet nodig is. Dit kan alleen als je een duidelijk beeld kan krijgen over de verschillende opties en mogelijkheden.

Met deze gedachte hebben wij ons platform ontwikkeld waarin het mogelijk is om elke logistieke uitdaging, hoe complex het ook mag zijn, overzichtelijk en transparant weer te geven. Een duidelijk overzicht van opties en prijzen geeft je de mogelijkheid om te juiste beslissing te maken zonder teveel te betalen.

Gemakkelijk een overzicht van je lopende zendingen. Een contactpersoon welke je persoonlijk kent. Een oplossing die je tijd bespaard in plaats van tijd kost.