Logistiek dienstverlener vrachtDEAL.nl


Welke transport opties zijn er?

Wegtransport

Het vrachtDEAL.nl netwerk voor wegtransport bestrijkt heel Europa voor levering van deur tot deur. Gaat uw zending een Europese grens over? Geen probleem, wij verzorgen de afhandeling van de Douane formaliteiten.

Luchtvracht

Als snelheid geboden is dan kiest u voor luchtvracht. Door onze samenwerking met de verschillende luchtvaartmaatschappijen is geen plek onbereikbaar. Vandaag nog iets uit London in Nederland nodig, geen probleem! Ook voor de afhandeling van zendingen van buiten de Europese Unie helpt vrachtDEAL.nl u met het afhandelen van de Douane formaliteiten. Door het wereldwijd dekkende netwerk van vrachtDEAL.nl is het mogelijk om zelfs de meest onbereikbare locaties te bedienen. Vliegt er geen commerciële airline naar uw bestemming of wilt u meer controle over uw vracht, boek een charter vlucht!

Zeevracht

Soms is het handig te weten dat zending met minder haast altijd middels zeevracht de plaats van bestemming kunnen bereiken. Grote zendingen zijn vaak economisch te boeken middels container transport. vrachtDEAL.nl beschikt ook voor zeevracht over een groot wereldwijd dekkend netwerk voor uw behoefte via de zee. Ook hier zijn we dagelijks opzoek naar de beste routes, prijzen en opties. Heeft u minder dan een container (een LCL zending) helpen we u graag verder. Haalt u of uw klant liever op in de haven, geen probleem – dan regelen we dat. Gaat uw voorkeur uit naar het leveren van deur tot deur, dan boeken we dat transport voor u.

Rail transport

De spoorwegdiensten die wij aanbieden starten voornamelijk in de steden en regio’s in China om belangrijke productiegebieden te dekken. De doorlooptijd is dan sneller dan zeevracht en de kosten zijn weer lager dan luchtvracht. Spoor transport zorgt dan voor lagere transportkosten en lagere voorraadkosten. Die diensten zijn voor zowel FCL en LCL zendingen aan te bieden. Een overzicht van de door ons aangeboden treinverbindingen is hier te vinden.

Speciale logistieke diensten & oplossingen

Express service

Een pakket wat met spoed geleverd moet worden, wat persoonlijk overhandigd dient te worden of specifiek op een tijd aan moet komen versturen we via een express service. Liever vandaag dan morgen horen we dan regelmatig. Middels het netwerk van vrachtDEAL.nl staan er 24/7 koeriers voor u klaar om uw belangrijke zendingen persoonlijk te overhandigen. Of het nu een envelop naar uw kantoor in Madrid betreft welke morgenochtend om 9 uur geleverd moet worden of een contract wat vanavond nog in Sittard getekend moet worden is, vrachtDEAL.nl koppelt u aan de beste optie.

Warehousing

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan opslag van uw goederen voor bijvoorbeeld distributie dan helpt vrachtDEAL.nl u bij het vinden van de geschikte locatie. Hierbij bieden wij u de volgende oplossingen aan: inbound en outbound logistiek. Pick & pack van uw goederen. Voorraadbeheer. E-commerce en retail bestellingen afhandeling en diverse andere value added services. VrachtDeal.nl biedt procurement and fulfillment diensten in eigen faciliteiten.

Douane

vrachtDEAL.nl helpt u bij het afhandelen van de Douane aangifte ten invoer of uitvoer. Er zijn verschillende opties mogelijk. Zo vindt er voor dispatch altijd een pre-clearance plaats waarbij de documenten op volledigheid en correctheid worden gecontroleerd. We beschikken over een directe koppeling met de Nederlandse Douane waardoor razendsnelle communicatie mogelijk is. We helpen u graag bij het juist classificeren van uw goederen en bieden verschillende betalingsmogelijkheden voor de betaling van invoerrechten en BTW bij invoer. Verzend u onder een Bankgarantie of een Letter of Credit en wilt u er zeker van zijn dat dit correct gebeurd, kies dan voor de pre-clearance service en verzeker uzelf van een correcte afhandeling. Ook bij tijdelijke in- of uitvoer staat het team van vrachtDEAL.nl voor u klaar.

Dangerous goods

Voor het opslaan, verpakken en vervoer van gevaarlijke goederen heeft vrachtDEAL.nl een dekkend netwerk aan partners welke u assisteren. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn en we helpen u graag verder.

Toekomstbestendige logistiek

Duurzaamheid

Bij de selectie van vervoerders, agenten en logistiek dienstverleners is een belangrijke factor de duurzaamheid. Op deze manier kunnen we een steentje bijdragen. Of het nu gaat om papierloos verzenden van goederen, het ophalen of bezorgen in een elektrisch voertuig of fiets – we proberen waar mogelijk te kiezen voor een langdurig duurzame oplossing. We werken aan een oplossing waarin een overzicht, inclusief mogelijkheid tot compensatie, van uw co2 uitstoot mogelijk is.

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

Als toekomstbestendig bedrijf staan wij voor diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Voor de omgeving waarbinnen vrachtDEAL actief is, erkennen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door onze activiteiten te integreren in de omgeving, het sociale leven en de lokale cultuur. Gelijkheid stelt ons in staat betere beslissingen te nemen en duurzaam te groeien.