Transport en logistiek voor Aerospace industrie

Met een wereldwijd dekkend netwerk aan gespecialiseerde partners hebben we de mogelijkheid om jouw Aerospace zendingen te verzorgen. Benieuwd naar de opties, neem dan contact met ons op! Je kunt ook direct een offerte op maat aanvragen. Wij helpen je graag bij het vervoeren van jouw vliegtuigmotor, helikopter en vliegtuigonderdelen, onbemande luchtvaartuigen en drones onderdelen.

Kennis en ervaring

Door onze jaren lange ervaring in het transport van aerospace onderdelen begrijpen wij als geen ander dat snelheid, transparantie en communicatie de belangrijkste factoren zijn in het snel en veilig bezorgen van jouw aerospace onderdelen. Je hebt misschien een toestel aan de grond staan en wil deze uiteraard zo snel mogelijk weer in de lucht hebben. Dat snappen we, daarom zoeken we de beste optie voor je en houden je van elke stap op de hoogte.

Het team van vrachtDEAL.nl staat 24/7 voor u klaar als het gaat om uw aerospace uitdagingen. Door ons netwerk van gespecialiseerde partners zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Of het nu gaat om een buitenmaatse lading, een vliegtuigmotor of een hele helikopter, ons team vindt de beste oplossing voor je. We streven er naar je volledig te ontzorgen bij deze complexe manier van verzenden.

Omdat we wereldwijd de beste partners selecteren kunnen we je voorzien van geavanceerde oplossingen en een serviceniveau waar je u tegen zegt. Op vliegvelden bestaat de mogelijkheid direct airside aan te leveren zodat motoren of buitenmaatse goederen rechtstreeks in het vliegtuig geladen kunnen worden. Middels gespecialiseerde trailers kunnen we tot 30 ton rechtstreeks vanuit de vrachtwagen op de hooglader van een vliegtuig laden alwaar deze veilig gestrapt kan worden.

Samengevat is vrachtDEAL.nl jouw Aerospace partner!
  • Uitgebreid netwerk van gespecialiseerde partners
  • 24/7 team
  • Automatiseringsoplossingen
  • Buitenmaats vervoer
  • Airside aanleveringen
  • Verhuur van uitrusting

Speciale logistieke diensten & oplossingen